Telèfon:
+34 690 296 893

Adreça:
Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Correu :
shalom@kencom.es


ESPAÑOL     ENGLISH     עברית

Turespaña organitza el Shalom Spain a Tel Aviv

Turespaña promociona destinacions espanyoles al món del turisme d’Israel a través del Shalom Spain, una jornada de trobada organitzada per KENComunicació.

El Shalom Spain 2022 serà una jornada d’intercanvi, apropament i  col·laboració, que reuneix representant de les comunitats autònomes espanyoles amb els decision makers del turisme d’Israel.

 

L’objectiu és afirmar la presència i l’interès d’Espanya en Israel com amercat emissor i generar acords comercials que promoguin el turisme israelià Espanya. La primera edició es va fer al 2018 amb resultats molt positius.

 

Hi participaran representants d’aerolínies, agències de viatge i periodistes especialitzats. Per part d’Espanya, hi assistiran representants de Turespaña, l’Ambaixada d’España a Israel i tècnics de turisme de diverses comunitats autònomes, interessats en el desenvolupament del mercatisraelià, de gran potencial actualment..

 

A la jornada, es presentaran els diversos segments de mercat importants per a destinacions espanyoles, com el turisme urbà, de natura, MICE i LGBTIQ+. Complementàriament, es duran a terme presentacions, workshops i agendes comercials.

 

La planificació, organització i execució del Shalom Spain 2022 es a càrrec de KEN Comunicació, així com l’assistència i les activitats complementàriesdurant el viatge a Israel de representants de destinacions espanyoles.
TurEspaña va seleccionar KEN Comunicació per ser referents a Israel per a institucions, empreses i associacions d’Espanya en esdeveniments i gestió d’imatge corporativa, així com de la generació de continguts i desenvolupament de pàgines web en hebreu.

tel-aviv-gay-gran-canaria
Gran Canària participa al Tel Aviv Gay Pride 2022

Gran Canària va participar de les activitats oficials del Pride de Tel Aviv 2022 amb el patrocini de la famosa festa Dreck al port de la ciutat.

Llegir-ne més
Gran Canària va sortejar un viatge en un popular programa de TV d’Israel

El concurs va formar part d'una estratègia promocional de Gran Canària a Israel, planificada i executada per l'equip de KEN Comunicació a Tel Aviv.

Llegir-ne més
Influencers d’Israel al Maspalomas Pride 2022

KEN Comunicació va organitzar un viatge de familiarització a Gran Canària en el qual van participar reconeguts influencers LGBTIQ+ israelians.

Llegir-ne més
rtl web hebreo
Les dificultats de traduir una web a l’hebreu i l’àrab

A KEN Comunicación ens especialitzem en el desenvolupament de continguts en format RTL i generem les primeres webs d'Espanya en hebreu.

Llegir-ne més

CONTACTE

Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Ahad Ha’Am 9, Tel Aviv

+34 690 296 893

shalom@kencom.es

ACERCA DE KEN 

Protección de datos

Política de cookies

Propiedad intelectual