Telèfon:
+34 690 296 893

Adreça:
Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Correu :
shalom@kencom.es


ESPAÑOL     ENGLISH     עברית

Influencers d'Israel al Maspalomas Pride 2022

Quatre referents de la comunitat gai israeliana van visitar l ́illa espanyola ivan gaudir d ́un dels prides més famosos d ́Europa.

 

En el marc del pla de promoció de Gran Canària Israel, KEN Comunicació va organitzar un viatge de familiarització d’influencers LGBTIQ+ israelians. Gal Yaaery, Eran Mazor Hecht, Eden Daniel Gabay, Nadir Eliahu y Leon Schniderovsky  van participar, al maig de 2022, de la setmana de l’orgull gai de Maspalomas.

 

Els participants van aterrar a Las Palmas de Gran Canària a l’11 de maig i, des d’aquell instant, van començar a gaudir de la festa de la diversitat que ja es desenvolupava a Maspalomas, un dels centres turístics LGBTIQ+ top d’Europa. 

 

Allí, viatgers de tot el món s’allotgen en qualsevol moment de l’any i visiten les platges, pubs, restaurants i centres de wellness gai exclusive i gai friendly. Aquest any, des del 5 al 15 de maig, es va celebrar el Maspalomas
Pride, conegut per la seva espectacular cavalcada, desfilades de drag queens, concerts, actuacions, i festes nocturnes i diürnes a platges i piscines.

 

Els israelians van viure en primera persona gran part d’aquest esdeveniment entremesclats entre més de 250.000 participants de tot arreu, i van poder descobrir, així, un destí que té la diversitat i l’orgull com a bandera, i en portar-se l’experiència de tornada a Israel.

 

A més, cada influencer va documentar les activitats els cinc dies de viatge a través de les xarxes socials amb una acollida positiva per part de l’audiència. A les fotos i vídeos difosos, els seguidors van poder conèixer Gran Canària con un lloc diferent i, sobretot, una destinació completa que els turistes israelians encara han de descobrir.

 

Durant el viatge, els influencers també van recórrer els atractius turístics de l’illa, com les costes, les imponents dunes i Platja de l’Anglès, on es reuneix la comunitat gai i és possible gaudir d’un capvespre de pel·lícula.

 

Alhora, es van dur a terme excursions per la ciutat vella de la capital, el pintoresc Port de les Neus i el poble de Tejeda. Allà, es va combinar una experiència a la natura amb degustacions gastronòmiques locals, com formatges, cafè i peixos d’estades i restaurants que es destaquen internacionalment.

 

A més, cellers de vins canaris van donar a conèixer les seves novetats en convidar els viatgers a transitar les seves rutes del vi i degustar els vins de raïm que creixen a les altures de terres volcàniques.

 

Finalment, entre festa, diversió i orgull, els israelians van gaudir dels serveis de relaxació que ofereix Gran Canària als turistes, com els centres de wellness i saunes gai exclusive.

 

L’aventura va acabar amb una tarda de shopping, on van aprofitar la zona de baixos impostos canària, on trobar productes a preus considerablement reduïts.

 

Després de tornar a Tel Aviv, els participants van coincidir que el fam trip va ser una experiència nova i enriquidora en una illa que ho té tot. Van destacar particularment les comoditats i serveis exclusius per a la comunitat LGBTIQ+ i van afirmar que difondran la potència del destí perquè ningú a Israel es quedi sense descobrir Gran Canària.

Turespaña organitza el Shalom Spain a Tel Aviv

Turespaña organitza al setembre el Shalom Spain, un esdeveniment per a promocionar destinacions espanyoles al món del turisme d'Israel.

Llegir-ne més
tel-aviv-gay-gran-canaria
Gran Canària participa al Tel Aviv Gay Pride 2022

Gran Canària va participar de les activitats oficials del Pride de Tel Aviv 2022 amb el patrocini de la famosa festa Dreck al port de la ciutat.

Llegir-ne més
Gran Canària va sortejar un viatge en un popular programa de TV d’Israel

El concurs va formar part d'una estratègia promocional de Gran Canària a Israel, planificada i executada per l'equip de KEN Comunicació a Tel Aviv.

Llegir-ne més
rtl web hebreo
Les dificultats de traduir una web a l’hebreu i l’àrab

A KEN Comunicación ens especialitzem en el desenvolupament de continguts en format RTL i generem les primeres webs d'Espanya en hebreu.

Llegir-ne més

CONTACTE

Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Ahad Ha’Am 9, Tel Aviv

+34 690 296 893

shalom@kencom.es

ACERCA DE KEN 

Protección de datos

Política de cookies

Propiedad intelectual