Telèfon:
+34 690 296 893

Adreça:
Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Correu :
shalom@kencom.es


ESPAÑOL     ENGLISH     עברית

Gran Canària participa al Tel Aviv Gay Pride 2022

tel-aviv-gay-gran-canaria

Gran Canària va participar de les activitats oficials del Pride de Tel Aviv 2022 amb el patrocini de la famosa festa Dreck al port de la ciutat

Del 7 al 10 de juny, representantd de Turisme del Cabildo de Gran Canària ,de la mà de l’equip de Ken Comunicació, van visitar Israel i van dur a terme accions promocionals a la setmana de l’Orgull 2022 de Tel Aviv.L’acció central es va fer al port de la ciutat, amb el patrocini oficial d’un dels esdeveniments més importants de l’any, la festa Dreck. 

 

La festa va tenir lloc al 8 de juny i hi van participar més de 3.000 israelians, drag queens i referents del món LGTBIQ+ de l’illa. Regals promocionals i la degustació del famós rom canari Arehucas Arehucas van captar l’atenció durant tota la nit. A més, tots els assistents van participar d’un sorteig d’un viatge a Gran Canària per a dues persones.

 

Posteriorment, el de 10 de juny, les drag queens de Gran Canària es van lluir a la desfilada oficial del Pride que va ocupar els carrers de Tel Aviv i van mantenir intercanvis amb la premsa i el públic local, als quals van rebre la guia LGBTIQ+ de Gran Canària en hebreu.

 

Durant l’estada a Israel, els representants de Turisme de Gran Canària van fer trobades de col·laboració amb referents israelians per tal de posicionar l’illa com una destinació europea preferent al mercat israelià.

Turespaña organitza el Shalom Spain a Tel Aviv

Turespaña organitza al setembre el Shalom Spain, un esdeveniment per a promocionar destinacions espanyoles al món del turisme d'Israel.

Llegir-ne més
Gran Canària va sortejar un viatge en un popular programa de TV d’Israel

El concurs va formar part d'una estratègia promocional de Gran Canària a Israel, planificada i executada per l'equip de KEN Comunicació a Tel Aviv.

Llegir-ne més
Influencers d’Israel al Maspalomas Pride 2022

KEN Comunicació va organitzar un viatge de familiarització a Gran Canària en el qual van participar reconeguts influencers LGBTIQ+ israelians.

Llegir-ne més
rtl web hebreo
Les dificultats de traduir una web a l’hebreu i l’àrab

A KEN Comunicación ens especialitzem en el desenvolupament de continguts en format RTL i generem les primeres webs d'Espanya en hebreu.

Llegir-ne més

CONTACTE

Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Ahad Ha’Am 9, Tel Aviv

+34 690 296 893

shalom@kencom.es

ACERCA DE KEN 

Protección de datos

Política de cookies

Propiedad intelectual