Telèfon:
+34 690 296 893

Adreça:
Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Correu :
shalom@kencom.es


ESPAÑOL     ENGLISH     עברית

Gran Canària va sortejar un viatge en un popular programa de TV d'Israel

El concurs va formar part d’una estratègia promocional de Gran Canària a Israel, planificada i executada per l’equip de KEN Comunicació a Tel Aviv.

 

Representants del Patronato de Turismo de Gran Canària van viatjar a Israel al juny per fer accions de posicionament de mercat. Especialment, van participar del Pride 2022 de Tel Aviv i la festa Dreck,  on van sortejar un viatge per a dues persones a l’illa. El concurs es va difondre a les xarxes pel programa de televisió Erev Tov con Guy Pines, un dels més populars d’Israel.

 

El concurs es va publicar també al compte d’Instagram oficial de Gran Canària en hebreu, gestionat per KEN Comunicació. És un nou perfil orientat específicament al públic d’Israel i inclou continguts sobre els atractius
turístics de la destinació, com els paisatges naturals, la gastronomia, serveis gai friendly i exclusive, centres de compres i més

 

Després del llançament del concurs a Erev Tov, els israelians van començar a participar pel viatge. Havien de seguir el compte i comentar amb qui anirien a conèixer Gran Canària. En 24 hores, s’hi van inscriure més de 1.500 usuaris i, després del sorteig, es va comunicar la guanyadora.

 

El lliurament del premi es farà de manera formal al setembre, quan representants de Gran Canària es presentin a Tel Aviv per, entre altres qüestions, participar del Shalom Spain. A més de presentar les guanyadores, es tractarà d’un esdeveniment d’intercanvi amb la premsa israeliana especialitzada en turisme i influencers que col·laboren amb la difusió de la destinació entre grans audiències d’Israel. La realització del concurs va tenir un abast ampli i segmentat entre el públic d’Israel. Això demostra que accions com aquesta resulten positives a l’hora de promocionar una destinació que és nova per a un mercat potencial. Així mateix, Gran Canària va aconseguir un posicionament estratègic al segment LGBTIQ+ d’Israel el 2022, la qual cosa li permet continuar amb la seva agenda tal com es va planificar. 

Turespaña organitza el Shalom Spain a Tel Aviv

Turespaña organitza al setembre el Shalom Spain, un esdeveniment per a promocionar destinacions espanyoles al món del turisme d'Israel.

Llegir-ne més
tel-aviv-gay-gran-canaria
Gran Canària participa al Tel Aviv Gay Pride 2022

Gran Canària va participar de les activitats oficials del Pride de Tel Aviv 2022 amb el patrocini de la famosa festa Dreck al port de la ciutat.

Llegir-ne més
Influencers d’Israel al Maspalomas Pride 2022

KEN Comunicació va organitzar un viatge de familiarització a Gran Canària en el qual van participar reconeguts influencers LGBTIQ+ israelians.

Llegir-ne més
rtl web hebreo
Les dificultats de traduir una web a l’hebreu i l’àrab

A KEN Comunicación ens especialitzem en el desenvolupament de continguts en format RTL i generem les primeres webs d'Espanya en hebreu.

Llegir-ne més

CONTACTE

Còrsega 195, Ent. 3, Barcelona, 08036

Ahad Ha’Am 9, Tel Aviv

+34 690 296 893

shalom@kencom.es

ACERCA DE KEN 

Protección de datos

Política de cookies

Propiedad intelectual